nedelja, 3. junij 2012

Akcija Očistimo Slovenijo

V petek popoldan smo se skoraj vsi stanovalci iz Martinčeve, udeležili akcije, Očistimo Slovenijo. Opremili smo se z rokavicami in vrečami ter se razkropili po draveljski gmajni. V dobri uri smo napolnili vreče z raznoraznimi odpadki. Bolje bi bilo, da bi vsak svoje smeti sproti odlagal kamor je potrebno.
Bojana Saje in Darko Grom

Najprej bom povedala, da mi je zelo všeč da obstajajo takšni dogodki, ko nas lahko čim več naredi neko dobro delo, ne le zase, temveč tudi za druge ljudi. Stanovalci stanovanjske skupnosti na Martinčevi, smo se udeležili tega dogodka in bilo je prav zabavno. Vsak od nas si je izbral svoj teritorij. Iz svoje izkušnje lahko povem, da je na tem delu Ljubljane še kar čisto. Čistili smo del Dravelj. Nabrala sem kar precej cigaretnih ogorkov in ker tudi sama kadim, priznam da sem tudi sama kdaj odvrgla cigareto na tla. Zaradi tega dogodka, sem se odločila da tega ne bom več počela, oziroma se bom potrudila da bom svoj del sproti opravila.
Monika

Z Borom sva se opremila z rokavicami in vrečami za smeti. Lotila sva se dela. Odšla sva po Martinčevi ulici, vse do križišča med Vodnikovo in obvoznico, kjer sva našla pravo malo divje odlagališče.  Če bi vsak dan ravnali vestno, take akcije sploh ne bi bile potrebne, vsaj ne vsako leto.
Sebastjan

Opremili smo se z vrečami in jih v dobri uri napolnili z raznimi odpadki, katere smo našli po poti. Bilo je lepo, sedaj je še lepše ko je narava vsaj malo bolj čista.
Senad

galerija slik

Ni komentarjev:

Objavite komentar